Vänersborg - Flera personer i bråk vid  i Brålanda - Polisjakt efter flyende bil
Ingångsuppgifter, enligt SOS så ska ett flertal personer varit involverade i någon typ av bråk vid Västra gatan. Det ska enligt anmälare/vittnen ha förekommit tillhyggen, möjligen yxor på platsen. Oklart om någon är skadad.
Polis och ambulans larmas till platsen.
Kl 12.34: Polis på plats. Uppgifter framkommer om en personbil som lämnat platsen för bråket.Bilen anträffas av ytterligare en polispatrull under färd, den misstänkta bilen vägra stanna på uppmaning av polis.
Förundersökning inleds med rubricering grov misshandel. Uppgifter har framkommit att en person ska ha fått skador i bakhuvudet från en yxa. Den skadade har ännu inte anträffats. Möjligen färdas han i den bil som polisen har för avsikt att stoppa.
KL 12.46: Den misstänkta bilen kan stoppas. En man har gripits, oklart om det var i bilen eller vid platsen för bråket. Den skadade har körts till sjukhus med hjälp av ambulans, oklart skadeläge. En hundpatrull tillkallas för saksök, dvs. eftersöka tillhygge/yxa. Ytterligare en person gripen. De gripna är en man och en kvinna.
Kl 14.37 Platsen för händelsen är avspärrad i väntan på en kriminalteknisk undersökning.
 

loading...

Tillbaka till dagens alla nyheter

Tidigare nyheter på denna plats arkiveras i vårt arkiv i flikarna ovan

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.