Årets 10:e miljonvinst på Keno - till Falköping
Kenodragningen den 24 november gav en vinst på fem miljoner till ett spel som lämnats in hos Ica Maxi Falköping. Tisdagskvällens vinst blev därmed årets 10:e miljonvinst på Keno och gick till en spelare i Falköping.
Elva rätt på Kenonivå 11 belönades under tisdagskvällen med fem miljoner kronor. En spelare som lämnat in sitt spel hos Ica Maxi Falköping hade en minst sagt bra tisdagskväll i detta höstmörker.
Det vinnande spelet bestod av tre rader Keno som tillsammans kostade 30 kronor.
– Att satsa 30 kronor och få ut en utdelning på fem miljoner kronor är inte dåligt. Mångmiljonvinsten är Falköpings andra och Kenos tionde miljonvinst hittills i år, säger Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Demet Assali.
Gratulationer och bankmöte
Nu kommer vinnarkommunikatören börja sökandet efter den nyblivna miljonären för att gratulera.  När vinnaren eller vinnarna är kontaktade kommer också ett bankmöte bokas in där det erbjuds ekonomisk och juridisk rådgivning.
– Alla som vinner såhär mycket pengar bokas in för ett bankmöte där de också erbjuds ekonomisk och juridisk rådgivning. För dem allra flesta är det en stor omställning att gå från sin vanliga vardagsekonomi till att helt plötsligt ha flera miljoner på kontot. Det är därför en viktig del i vårt spelansvar för att vinnarna ska få en så bra start som möjligt på sin nya tillvaro, säger Demet Assali.  
Vi återkommer med mer information när vinnaren är kontaktad.

loading...

Tillbaka till dagens alla nyheter

Tidigare nyheter på denna plats arkiveras i vårt arkiv i flikarna ovan

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.