loading...

Glitter och glamour på Orust äldreboenden
Dragshowartisten Gretchen förgyllde en eftermiddag på Orust äldreboenden i Svanesund, Henån och Ellös. Hen bjöd glitter, glamour och välkända schlagers från 50-, 60- och 70-talet.
Gretchen tillsammans med Strandgårdens enhetschefer Ann-Christin Eriksson och Alexander Fåll.
Gretchen turnerade runt hela Orust en eftermiddag och förgyllde den grå dagen med en mycket uppskattat föreställning. Det bjöds på välkända schlagers och publiken klappade takt och sjöng med i bland annat Sylvia Vrethammars stora internationell hit Eviva España.
Showen visades på Fyrklövern i Svanesund och Kaprifolgården i Henån och på Strandgården i Ellös. I Henån deltog även boende från både Gullvivan och Ängsviken.
- Vi brukar anordna aktiviteter flera gånger i månaden och detta är något nytt som vi vill prova säger Strandgårdens enhetschefer Alexander Fåll och Ann-Christin Eriksson. Den här idén kommer från en av våra medarbetare och vi är väldigt nöjda.
Dragshowartisten Gretchen, som heter Rober Aug, har uppträtt på äldreboenden sedan 2010.
– Det är jättekul att uppträda för våra äldre, det är uppskattat med lite mer glitter och glamour och de flesta har minnen förknippade med musiken i min show berättar Gretchen.

Tillbaka till dagens alla nyheter

Tidigare nyheter på denna plats arkiveras i vårt arkiv i flikarna ovan

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.