loading...

Sverigedemokraterna Västra Götaland Västra skänker 50 000 engångshandskar till blanda andra Tjörn och Stenungsunds kommun
Efter att Nyheter4.com köpt in 1 500 engångshandskar till Tjörns Kommun berättar Martin Johansson Vice Ordförande i Sverigedemokraterna i Västra Götaland och tillika oppostionsråd på Tjörns kommun, berättar för Nyheter4.com att även vi tog initiativ att även vi skulle stötta den lokala vård och omsorgen genom att skänka skyddsutrustning.
Martin Johansson oppostionsråd på Tjörn säger till Nyheter4.com att " Vi tömde ett helt lager med 500 paket, totalt 50 000 stycken vinylhandskar hos Rusta i Kungälv".

– Det blir kanske inga mängder till alla 11 kommuner i distriktet, men om många gör något litet så blir det mycket tillsammans, kommenterar han.
Vården är en utsatt yrkesgrupp och behöver all hjälp och stöttning de kan få och jag vill verkligen uttrycka ett varmt för allt hårt arbete de gör. På bilderna ses packar Alexandra Odelsheim SD Stenungsund och Morgan Carlsson SD Kungälv och Martin Johansson lämnar över till Tjörns Kommun

Martin Johansson utmanar nu andra föreningar, inte bara de politiska att hjälpa till i denna stund då vården behöver all hjälp de kan få.

Tillbaka till dagens alla nyheter

Tidigare nyheter på denna plats arkiveras i vårt arkiv i flikarna ovan

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.