loading...

Liseberg höjer priset kraftigt för konserter
Liseberg kommer att ta extra betalt för sina konserter. Efter klockan 18 kommer entrén att kosta 295 kronor. En kraftig höjning från i somras där man kunde gå på en konsert för 110 kronor.
Tidigare kunde man gå in på Liseberg efter klockan 18 med en ordinarie biljett. Men från och med den här sommaren blir priset i stället 295 kronor. För de pengarna kommer man också att få ett Lisebergskort som ger fri entré till resten av årets konserter.
Det nya priset gäller endast för konserterna på Stora Scenen och Lotta på Liseberg.
Gör som Gröna Lund
Per Alexanderson, underhållningschef på nöjesparken, berättar att artistbokningar har blivit dyrare i och med att musiker försörjer sig nu på sina liveinspelningar.
– Det finns en kostnadsbild som har förändrats radikalt. Detta kan vara ett sätt att kompensera det genom att vi vill sälja mer årskort; säger han.
Han lägger till:
– När man jobbar som vi gör med väldigt låga entréavgifter och jämför det med traditionell konsertverksamhet, så är det här förhoppningsvis ett sätt att få in mer pengar. Nu vet vi inte vad resultatet kommer att bli. Men vi har tittat på Gröna Lund som har kört det här med stor framgång under några år nu.

Tillbaka till dagens alla nyheter

Tidigare nyheter på denna plats arkiveras i vårt arkiv i flikarna ovan

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.