loading...

Vinnaren till drömvinsten och 7 rätt på sin lottorad är inlämnad av en man i Göteborg
Vinnaren svarar inte – jakten fortsätter i Göteborg
Sedan igår kväll har Svenska Spel Turs vinnarambassadör, Pierre Jonsson, sökt den person i Göteborg som lämnat in mångmiljonspelet utan att få något svar. Men optimismen är stor om att få kontakt.
Det var alltså under Lottodragningen på onsdagen som en drömvinstrad i Sverige blev värd 137 916 733 kronor. Men Svenska Spels Turs vinnarambassadör hade ingen lycka i sitt arbete med att söka den person som lämnat in kupongen som gav Drömvinsten.
– Arbetet med att söka den Lottospelare som prickade in Drömvinsten gav ingen frukt igår kväll. I nuläget söker vi en spelare som lämnat in sina rader online.
– Det vi kan säga mer är att vi söker en man i Göteborg som satsat totalt 40 kronor på sitt Lotto- och Jokerspel.
– Innan vi fått kontakt med mannen som lämnat in mångmiljonspelet kan vi av erfarenhet inte i nuläget bekräfta status på vinnaren eller vinnarna. Men just nu har vi fullt fokus på att försöka nå personen som lämnat i spelet, säger Pierre Jonsson innan han fortsätter att söka drömvinnaren.
När Drömvinsten går ut aktiveras Miljonregnet för de som har 6 plus 1 rätt på Lotto 1, vilket var 16 spelare som därmed vinner en miljon kronor vardera. Fördelningen av vinnare rent geografiskt är spridd över landet.
Drömvinstraden Lotto 1 onsdag 19 februari 2020: 3 – 8 – 10 – 12 – 15 – 23 – 35
Samt Jokernummer: 2798050 (de avslutande två numren 5 0 fanns med på Drömvinstspelet)
Vi återkommer när vi har mer information.

Tillbaka till dagens alla nyheter

Tidigare nyheter på denna plats arkiveras i vårt arkiv i flikarna ova

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.