Alingsås: Sex personer satta på fri fot efter söndagens större bråk
Efter söndagens händelse frihetsberövades sex personer som sedan har varit anhållna för delaktighet i den grova misshandeln. Två personer skadades allvarligt efter att ha blivit påkörda.
Idag, onsdag den 8 juli, har åklagaren beslutat att försätta samtliga sex frihetsberövade på fri fot. Detta mot bakgrund att det saknas förutsättningar att begära de anhållna häktade.
– Utredningens fortsatta inriktning är att hitta föraren till fordonet som användes vid påkörningen, säger Mats Axelsson, kriminalkommissarie på utredningssektionen polisområde Älvsborg.
Polisen är fortfarande intresserad av att komma i kontakt med personer som har uppgifter att lämna. Både iakttagelser från själva påkörningen/olyckan, men även andra tips som kan vara intressanta för utredningen.
Exempelvis söker polisen information om en svart Volvo V40, i området runt Stadsskogen och ner mot Mjörnvallen fram till olycksplatsen på Lövekullevägen under söndagen 5 juli mellan kl 20.00–20.30
Kontakta polisen genom att ringa 114 14 eller e-posta via polisens kontaktformulär.
Lokalpolisområde Alingsås kommer att fortsätta med det trygghetsskapande arbetet med uniformerad personal. Utvecklingen i de båda grupperingarna som drabbade samman på Lövekullevägen kommer också noggrant att följas.

loading...

Tillbaka till dagens alla nyheter

Tidigare nyheter på denna plats arkiveras i vårt arkiv i flikarna ova

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.