loading...

Fastighet i Uddevalla utsatt för kraftig beskjutning
Det var vid 02-tiden natten till måndagen som någon eller några öppnade eld mot en fastighet i Herrestad.
Den som larmar är boende i villan och hon uppger att någon möjligen ska ha beskjutit bostaden. I bostaden har en hel familj befunnit sig vid tillfället, dock på övervåningen. Ingen i familjen har kontrollerat vad som hänt men man har hört smällar och glaskross. Ingen i familjen är fysiskt skadad.
Polisen åker till platsen och kommer fram vid ca kl 02.36. Det är lugnt på plats när polisen anländer men man finner skador på ytterdörren samt på fönster. Vid närmare undersökning  finner man även skador på en bil och på garaget. I första läget går det inte att utesluta att det rör sig om kulhål/beskjutning av både fastigheter och bil.
Platsen spärras av för teknisk undersökning. Strax därefter så finner polisen även hylsor på platsen som bekräftar skjutningen. Omfattningen är ännu oklar men troligen handlar det om mellan 10-15 skott som riktats om fastighet och bil. Förundersökning med rubricering försök till mord inleds. Teknisk undersökning pågår på platsen. Ingen gripen.
Uppdatering:
Den tekniska undersökningen på platsen är avslutad. Resultatet av undersökning är inte offentlig.  Ingen övrig information kan för närvarande lämnas ut från den pågående förundersökningen.
I händelse av att det kommer mer information som blir offentlig kommer det att publiceras på denna sida.  
 

Tillbaka till dagens alla nyheter

Nyheter arkiveras och hamnar efter hand i vårt arkiv i flikarna ovan

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.