loading...

UPPDATERAD
Polisens teori: Wilmas pojkvän gjorde sig av med bevis i soporna

Stora delar av 17-åriga Wilma Anderssons kropp är fortfarande försvunnen, och en av polisens teorier är att den misstänkta pojkvännen i Uddevalla gjort sig av med bevis via soporna.
I samband med en tömning hittade sopbilschaufförerna en påse med ett namn som en av chaufförerna kände igen som den mordmisstänkta pojkvännens. I påsen fanns stoppning med spår av blod.
Efter det har polisen sökt vid soptippen med specialtränade likhundar i hopp om att hitta spår av 17-åringen, men utan resultat.

Uppdatering
En Kriminalvårdare vittnar om att pojkvännen två gånger fick vredesutbrott i häktet och fick vid ena tillfället förflyttas till en observationscell. Han ska ha slagit en termos väggen och berättade för häktespersonalen att han har "kort stubin"."
Vid det andra tillfället var pojkvännen aggressiv mot en annan kriminalvårdare.
– Jag minns inte om han gapade, men han var aggressiv i sin framtoning mot min kollega. Jag såg att hans ögon var alldeles svarta av ilska och frustration, säger kriminalvårdaren.
Vid förflyttningen till observationscell lugnade pojkvännen ner sig, men blev snabbt aggressiv igen när han lämnades av.
– Han slog i väggar och skrek, berättar kriminalvårdaren i förhör och förklarar att han gick för att lugna ner pojkvännen.
– Vid ett tillfälle sa han, när han kom in på polisen; "vill de ha en mördare så ska de få en mördare, hon fick vad hon förtjänade".
Åtal mot pojkvännen väcktes för en vecka sedan. Rättegången inleds den 26 maj.

Tillbaka till dagens alla nyheter

Nyheter arkiveras och hamnar efter hand i vårt arkiv i flikarna ovan

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.