loading...

4 personer står åtalade för olika brott i norra Bohuslän

1: En man född 1980 står åtalad vi Uddevalla tingsrätt för misshandel den 4 oktober 2018 på Fabriksvägen i Brastad, Lysekils kommun. Mannen skall enligt åtalet ha misshandlat en annan man genom att ta ett så kallat nacksving samt tagit ett eller flera strypgrepp på honom, samt slagit honom med en batong över hans högra arm som orsakades smärta och rodnad samt andnöd. Mannen förnekar brott.

2: En man som är medborgare i Irak och född 1984 står åtalad vid Uddevalla tingsrätt för grov olovlig körning den 25 februari 2019 vid Circle k, Stationsvägen 26, Skee, Strömstads kommun. Brottet bör bedömas som grovt eftersom han tidigare lagförts för olovlig körning.

3: En man född 1980 och medborgare i Turkiet står åtalad i Uddevalla tingsrätt för kört personbil utan att ha rätt till det. den 16 maj 2018 på Villagatan i Strömstads kommun.
Brottet bör bedömas som grovt eftersom han tidigare lagförts för olovlig körning. Den tilltalade har vid ett personligt möte den 13 maj 2019 av polis delgetts information om att förenklad delgivning kan komma att användas i tingsrätten.
Målet kan avgöras utan huvudförhandling. Åklagarens påföljdsförslag: 50 dagsböter à 50 kronor. Summa: 2 500 kronor.

4: En man medborgare i Norge står åtalad iUddevallatingsrätt för stöld den 3 januari 2019 på Sportshopen, Nordby
köpcentrum i Strömstads kommun. Manne har ensam eller tillsammans och i samförstånd med annan olovligen tagit kläder, jackor, keps, skor och en väska till ett sammanlagt värde av 17 215 kronor som tillhörde Swedemount Sportswear & Fashion Ab. Mannen erkänner brott

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.