loading...

Uthyrningen av nya lägenheter på Klaras Hus i Stenungsund startar idag
Stenungsundshem håller på att bygga 32 nya klimatsmarta lägenheter på Koppersvägen, många med vacker utsikt. Nu startar uthyrningen!
32 bra planerade och klimatsmarta lägenheter blir det senaste tillskottet till Stenungsunds bostadsmarknad. Idag släpps de till uthyrning via Stenungsundshems bostadskö.
Åttavåningshuset byggs med solceller på taket, och energibesparande material. Hyrorna har kunnat hållas på rimlig nivå för nyproduktion på grund av att Stenungsundshem beviljats investeringsstöd på grund av den energisnåla och ytsmarta produktionen.
-Stenungsund behöver bostäder och det känns jättebra att kunna skapa dem klimatsmarta och till rimliga hyror, säger Ted Lärnhem, vd på Stenungsundshem.
Alla lägenheter har uteplats eller balkong och många av dem har fin utsikt mot hav eller skog och mark. Området ligger högt och fritt och med bra kommunikationer via både buss, cykel och gång till centrum,
Namnet Klaras Hus har det fått efter dåtidens samlingsplats i området – Klaras kiosk, som i decennier drevs av färgstarka och självständiga Klara Andersson – en plats många stenungsundsbor minns med värme och nostalgi.
Stenungsundshem vill genom trivsel, dialog med hyresgästerna och ett varierat utbud av bostäder arbeta för att bli regionens bästa hyresvärd.

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.