loading...

Poliser utsattes för stenkastning i  Trollhättan
Flera polispatruller larmas till Kronogården i Trollhättan kl 20:13 på söndagskvällendär det enligt uppgift ska kastas sten.
När polispatrullerna kommer fram till platsen kastas det sten och glasflaskor mot patrullerna men det finns inga uppgifter om att någong blivit skadad eller åverkan på fordon.
Inledningsvis är rättsläget våldsamt upplopp men det avtar nästan omgående vi den polisiära närvaron ooch det hela lugnar ned sig ganska snabbt.
Strax före klockan 21. inkommer det uppgifter om glasskross  på Lantmännavägen och det är en mindre grupp ungdomar som rör sig i området. Det finns också uppgifter om att det skjuts raker vid fotbollsplanen/rymdlekplatsen. I samband med händelsen är det flera personer som kontrolleras och några omhändertas och överlämnas till respektive förälder, en person grips och misstänks för våldsamt upplopp.
Mannen släpps efter förhör under natten. I övrigt finns det inga uppgifter om egendom- eller personskador. Anmälan skrivs rörande våldsamt upplopp och våld och hot mot tjänsteman. Det hela lugnade snabbt ned sig och återgick allt till normal läge igen  med polisiär närvaro i form av trygghetsskapande insatser.

Tillbaka till dagens alla nyheter

N
yheter arkiveras och hamnar efter hand i vårt arkiv enligt flikarna ovan

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.