loading...

Kvinna står åtalad för ofredande i Stenungsund
En kvinna i 57-årsåldern står åtalad vid Uddevalla tingsrätt för att hon dagligen under perioden mellan den 6 juli 2018 och den 15 juli 2018 ringt på samt bankat och sparkat på en annan kvinnas dörr trots att kvinnan förklarat att hon inte önskat någon kontakt. Den åtalade kvinnan har under samma period även lämnat ett brev till den andra kvinnans brevinkast och brevlåda med texten "SKITKÄRRING!! Du är en jävla FITTA. Medans diarrén rinner i dina blöjor ler du och låtsas som ingenting.. Äckligt!! XX kanske tänder på bajsblöjor..? Min moster vet om detta och kommer snart hit, hon tycker att du är patetisk och väldigt elak mot mig som har en sjukdom. Vi kommer kontakta dig då.". Gärningarna har varit hänsynslösa och kunde förväntas kränka den andra kvinnans frid på ett kännbart sätt. Det hände i Stenungsunds kommun.
Kvinnan erkänner att hon bankande och sparkande på dörren men förnekar i övrigt.
Kvinnan har vid upprepade tillfällen under natten och morgonen den 29 december 2018 bankat och sparkat på dörren till den andra kvinnans  bostad och försökt att rycka upp den.
Hon har därefter, när XX uttalat att han och hans familj ska åka tillbaka till sitt jävla Bangladesh-land, att de tar skattepengar och lever på bidrag samt att de ger problem till alla svenskar eller liknande uttryck av samma innebörd.
Det hände i Stenungsunds kommun. Gärningen har varit hänsynslös och kunde förväntas kränka även XX frid på ett kännbart sätt. Motivet för gärningen har varit att kränka XX på grund av hans nationella eller etiska ursprung.
 

Tillbaka till dagens alla nyheter

Nyhetsarkviet ligger tidigare artiklar, se respektive flik ovan

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.