loading...

Man i 20-årsåldern åtalas för 14 000 cigaretter och flera narkotikabrott
En man  i 20-årsåldern med Syriskt medborgarskap står åtalad för flera brott i Uddevalla tingsrätt. Bland annat för flera fall av ringa narkotikabrott och olovlig körning. Under en husrannsakan hos mannen hittades även 700 cigarettpaket som misstänks ha smugglats till Sverige.

Det var i januari 2019 som en man 20-årsåldern misstänktes vara narkotikapåverkad av polisen i Strömstad. Efterföljande provtagning visade positivt för tramadol, kokain, amfetamin och cannabis.
I samband med gripandet genomförde polisen även en husrannsakan hemma hos mannen.
Där hittades 14 000 cigaretter.
Mannen själv menar att han köpt cigaretterna av en person i Göteborg och att han haft dom till eget bruk. Detta verkar inte utsatt åklagare försöka motstrida men mannen åtalas ändå för olovlig befattning av med punktskattepliktiga varor.
Mannen åtalas även för tre punkter av ringa narkotikabrott.
I februari greps mannen med 6,56 gram hasch i Göteborg och i november förra året greps han påverkad av tramadol, amfetamin och cannabis i Tanumshede.
Han åtalas även för två punkter av olovlig körning efter att ha stoppats av polis i Tanumshede vid två gånger förra året. Mannen nekar till några brott och erkänner till andra.

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.