loading...

Kungsbacka, Försök till dråp mm
Polisen får in ett flertal samtal som rör en man som går omkring i ett bostadsområde vid Brattås klockan 20:39 på lördagskvällen.
Han skriker och gapar och kastar saker omkring sig. Ett flertal boende i området har omringat mannen i avvaktan på polis. När han blir inringad så drar mannen plötsligt kniv och börjar jaga de personer som finns på platsen med kniven, han gör även utfall mot olika personer med kniven. 
Kl 21.12: Polis på plats, flera patruller tillkallas. Där ingår även helikopter och hundpatrull.
Det framkommer att en  man ska ha skadat en hand, det rör sig om en skada som en av de involverade männen fått då han fallit för att undvika ett utfall som den misstänkta mannen gjort med kniven. 
Polisen får ett stort antal vittnesmål som rör den aktuella mannen som leder till att han kan gripas vid en fastighet i området. Mannen är då misstänkt för försök till dråp samt möjligen även hemfridsbrott. Mannen på morgonen ännu inte hörd av polis, han uppges inte vara hörbar. 
Den skadade uppges inte ha fått några allvarliga skador, oklart om han behöver sjukhusvård. Det visar sig sedan att den misstänkte bor i ett skogsområde i närheten, möjligen för att undkomma ett beslut sedan tidigare som rör utvisning

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.