loading...

Lärare från Trollhättan vann storvinst på
Marianne Pieslinger skrapade några Trisslotter som underhållning när hon var hemma själv sjuk strax efter jullovet. En av lotterna hade legat till sig så bra i plånboken att de innehöll tre tv-rutor. Det tog henne denna fredagsmorgon till TV4 Nyhetsmorgon där hon skrapade fram 100 000 kronor att sätta guldkant på vardagen för.  
När jullovet var slut och hennes två vuxna söner hade åkt hem till sig var hon lite småkrasslig och tittade på hennes stora intresse sport. Då passade hon på att skrapa några Trisslotter som legat till sig i plånboken. Chockad och glad konstaterade Marianne att hon skrapat fram tre tv-rutor.
Hon förstod direkt vad vinsten innebar, men hon läste ändå på baksidan av lotten för att försäkra sig om att hon uppfattat allt rätt. Personalen på Svenska Spels kundservice bekräftade att ett besök till Nyhetsmorgon på TV4 skulle bokas in.
Hejarklack och slumpmässig lott
Denna fredagsmorgon hade skrapet i TV4 Nyhetsmorgon bokats in och Marianne hade rest genom Sverige för att ta reda på vad storvinsten skulle bli. Med sig som stöd under trissresan hade hon sina två vuxna söner, den enes flickvän och en hel hejarklack framför tv-apparaterna runt om i landet.
På plats i studion valde Marianne en lott på slumpen samtidigt som hon blundade.
─ Jag tycker det går ganska bra, sa hon mitt under skrapet.
Efter stor spänning stod det klart att hon skrapat fram 100 000 kronor.
─ Det blir jättebra, sa hon glatt i studion när det konstaterade att det blir ett härligt tillskott att sätta guldkant på vardagen för.
Många planer för vinsten
Bakom studion vidareutvecklade Marianne planerna för vinstpengarna. Förutom att sätta guldkant på vardagen behöver också hennes hus i Trollhättan lite kärlek, och så är hon sugen på att resa.
─ Jag behöver också gå till tandläkaren, men det kan jag ju inte säga i tv, sa Marianne med ett skratt i loungen bakom studion.
Marianne inledde helgen både nöjd och glad över vinsten. Nu ska helgen spenderas i huvudstaden tillsammans med en väninna för att bland annat att besöka Nationalmuseet.
─ Vilken härlig start på helgen! Med vinsten kommer hon ha möjlighet att göra allt det hon har velat göra tidigare men behövt bortprioritera, säger Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin.
Lotten som gav de tre tv-rutorna var köpt hos Willys Trollhättan.

Tidigare nyheter på denna plats arkiveras i vårt arkiv i flikarna ovan

Tillbaka till dagens alla nyheter
 

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.