loading...

Håkan Hellström spelar på Ullevi nästa sommar
Håkan Hellström kommer tillbaka till Ullevi nästa sommar. Det meddelar han själv på Instagram.
2020 är det 20 år sedan Håkan Hellström släppte sin första låt, ”Känn ingen sorg för mig Göteborg”. På Instagram skriver han bland annat att ”han aldrig trodde att han skulle bli kvar i rampljuset så länge”.
Men nu är det alltså dags att fira.
”Det blir ingen stor turné eller så men det blir den här spelningen på Ullevi. Hoppas att några av er kan ta sig dit”, skriver han bland annat.
I hans Instagraminlägg beskriver Hellström resan som varit, hur han med första plattan hoppades att få ett tiotal spelningar i bästa fall men att han sedan räknade med att falla i glömska.
Rekordpublik
Så blev det som bekant inte. Bland annat är Håkan Hellström den artist som innehar publikrekordet på Ullevi, det var den 5 juni 2016 som han fyllde arenan med 70 144 besökare.
Han innehar även plats nummer två och tre på listan. Därefter kommer Bruce Springsteen som tog in 66 561 besökare under en konsert 2012. (I praktiken är det dock en rad artister lätt säljer ut Ullevi, hur många som får plats varierar utifrån storleken på scenen bland annat).
I slutet av förra året släppte Hellström sin senaste skiva efter att ha tagit en paus från rampljuset sedan sommaren 2017.
Konserten blir den 20 juni och biljettsläppet den 23 augusti i år.

Tillbaka till dagens alla nyheter

Tidigare nyheter på denna plats arkiveras i vårt arkiv i flikarna ovan

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.