loading...

Tjörnbo åtalas - försökte våldta barn i Västsverige
I mitten av augusti i år häktades en man i 35-årsåldern från Tjörn misstänkt för en rad brott mot unga flickor i Uddevalla och Lilla Edet. Nu åtalas han i Vänersborgs tingsrätt.

I somras fick polisen in flera anmälningar från barn i Lilla Edet, Munkedal och Uddevalla som sa att en man i en vit Volvo försökt locka in dem i sin bil och köra iväg med dem.
Polisen kunde snart gripa mannen och hittade då bilder och filmer av flera barn i hans telefon. Enligt åklagaren har han kontaktat barnen via Snapchat och fått dem att skicka sexuella bilder och filmer av sig själva. En av flickorna var bara tio år när det hände.

Nu åtalas han för flera fall av försök till köp av sexuell handling av barn, flera fall av sexuellt ofredande, försök till våldtäkt och försök till människorov i samband med turerna kring den vita volvon i somras.

Barnen var mellan nio och 16 år gamla.
För kontakterna på snapchat åtalas han för utnyttjande av barn för sexuell posering, flera fall av grovt utnyttjande av barn för sexuell posering och flera fall sexuellt övergrepp mot barn.
Mannen vidgår de faktiska händelserna men förnekar brott.

Tillbaka till dagens alla nyheter

Tidigare nyheter på denna plats arkiveras i vårt arkiv i flikarna ovan

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.