Drogpåverkad backade in i polisbil under jakt
Misstänkt påverkad personbilsförare körde under polisjakt på polisbilen
Polis kallas till en adress på Trollhättevägen i Kungälv där en man kommit i bil till ett företag och uppträtt påverkad av något klockan 17:29 på måndagen. När polis kom till platsen fanns ingen i bilen. Däremot fanns en person som tidigare åkt som passagerare i bilen på platsen. Denne visade sig vara efterlyst för han skulle delges en handling så han sattes in i polisbilen för att åka med till polisstationen.
Under tiden har föraren till bilen kommit till platsen och satt sig i bilen och backade på polisbilen och körde sedan snabbt från platsen.

Någon halvtimma senare får en polispatrull syn på den eftersökta bilen i centrala Kungälv. När bilen ska stoppas och kontrolleras på Torggatan stannar den men den backar på polisbilen och kör sedan från platsen utan att polisbilen kan köra efter. 

I Rollsbo vid 19-tiden anträffas den misstänkte mannen och den bil som varit inblandad i de olika olyckorna. Mannen som är i 30-årsåldern grips på plats och är misstänkt för  försök till grov misshandel riktat mot de poliser som satt i bilen som blev påbackad på Torggatan. Han misstänks dessutom för rattfylleri, smitning från de båda trafikolyckorna, grov olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Bilen tas dessutom i beslag.

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.