Stökig natt för Uddevalla och Trollhättan
Natten mellan lördag och söndag har varit stökig i Uddevalla. 
Narkotikabrott, fylleri, skadegörelse och misshandel rapporterar polisen.
Vid 17-tiden larmade en kvinna då hon såg tre påtända män i en bil. Polis kom till platsen och männen, som är i 20-årsåldern, är misstänkta för narkotikabrott. På plats genomfördes en undersökning med narkotikahund.

Vid strax efter klockan 22 på kvällen såg en anmälare två personer som krossade rutorna till Dalabergsskolans gymnastikhall. 
– Anmälaren följde efter dem. Det är väldigt sorgligt att de ska förstöra skolan. Tänk vad det kostar pengar, säger polisens presstalesperson Ulla Brehm.
En anmälan om skadegörelse har upprättats.

Vid tvåtiden skedde en misshandel på restaurang Pingvin. En person hade slagit en annan i huvudet med en flaska. Två anmälningar om misshandel har gjorts.

Vid strax innan klockan 3 på natten skedde ett storbråk på McDonalds. Personal larmade om att flera personer slog och skrek på varandra.
– Väktare kommer dit och gör att det blir lugnare någon minut, men sedan bråkar de igen. Vi pratade med ordningsvakten som inte kunde hålla något längre samtal för det var fullt upp, säger Ulla Brehm.
Totalt ska fyra personer ha blivit slagna. Det finns en misstänkt som har identifierats. 

I Trollhättan såg det så här ut
Flera personer har under natten blivit omhändertagna av polis för fylleri.
På Butlers restaurang hörde en ordningsvakt av sig till polisen och en bråkig gäst. Även på Spannmålsgatan och Backstage Rockbar blev berusade personer omhändertagna.
Utanför O´Learys var en person kraftigt berusad när polis åkte förbi och plockades med och fick åka med tillbaka till polisstationen, säger polisens presstalesperson i region väst, Ulla Brehm.

Läs alla nattens händelser här >>>

Tillbaka till dagens alla nyheter

Tidigare nyheter på denna plats arkiveras i vårt arkiv i flikarna ovan

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.