Minderårig misstänkt för smitningsolycka
En minderårig förare misstänks för att ha kört ihjäl 14-årige Noraldin Naiyf på en parkeringsplats på Lextorp i Trollhättan. Det bekräftar nu åklagaren Daniel Veivo Pettersson.
Polisen tog in den misstänkte personen för en vecka sedan. Denne är nu skäligen misstänkt för vållande till annans död, den lägre misstankegraden. 
– Det finns starka skäl att påstå att föraren av det fordon som körde på pojken är identifierad. Sedan kan man inte säga annat än att händelsen och hur den drabbat de inblandade är en tragedi, dels för den avlidne pojken och hans familj, och dels för den misstänkte personen, en ung person, säger åklagaren Daniel Veivo Pettersson.

Tidigare i dag hölls förhör med den misstänkte.
– Jag vill poängtera att det finns inget i utredningen som visar att påkörningen var avsiktlig utan förundersökningen avser huvudsakligen ett oaktsamhetsbrott.

Det har gått över en månad sedan Noraldin Naiyf dog i en smitningsolycka på en parkeringsplats på Lextorp i närheten av sitt hem. Han var på väg hem från fotbollsträningen strax efter klockan 22 när olyckan inträffade. Han dog i ambulansen på väg till Näl. Noraldin blev bara 14 år.
Polisen har lagt ner ett intensivt arbete på att hitta gärningsmannen. De har vädjat till allmänheten om tips och arbete har nu gett resultat. 

Tillbaka till dagens alla nyheter

Tidigare nyheter på denna plats arkiveras i vårt arkiv i flikarna ovan

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Gott recept av:

 

Fisksoppa - Per Moberg

Laxpudding på Outi:s sätt

Recept

 

Läs och se alla våra andra recept

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.