Berusad man krossade rutor på en bostad, greps men återkom och krossade fler rutor
Det första larmet kom till polisen kom klockan 19:30 på torsdagskvällen
från en bostad i Kungälv. Man  berättar för polisen att en berusad man krossat  en ruta till ett sovrum och två rutor till en friggebod

När patrullen anländer till adressen blöder han från en skärskada i underarmen. Mannen är både högljudd och uppenbarligen alkoholpåverkad
Mannen fick åka med polisen till Kungälvs sjukhuset för kontroll och omhändertogs efter det av polis enligt lagen om berusade personer och fördes till polishuset i Göteborg för tillnyktring men släpptes efter några timmar.

Men mannen tyckte inte han var inte klar med det han påbörjat, mannen är tillbaka till samma adress vid 04:30, natten mot fredagen.
En ny polispatrull åker dit efter att samma vill'gare berättat för polisen att han är tillbaka och slår sönder nya fönsterrutor på  ett köksfönster och ett fönster på en mindre byggnad intill.
Även denna gång är mannen högljudd och omhändertas åter av polisen, Han förs ännu en gång till polishuset i Göteborg för tillnyktring.
Mannen är tidigare känd av polis sedan tidigare och är i medelåldern. Mannen hör hemma på den aktuella adressen och är nu misstänkt för skadegörelse vid två tillfällen.

Tillbaka till dagens alla nyheter

Nyheter arkiveras och hamnar efter hand i vårt arkiv i flikarna ovan

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.