Detta påverkar Göteborgstrafiken - Halloween på Liseberg och maraton
Håll koll på alla evenemang som kan påverka trafiken med hjälp av vår uppdaterade lista!
Halloween på Liseberg och Göteborg Marathon är två av evenemangen som potentiellt kan påverka Göteborgstrafiken den kommande perioden. Här är hela listan i datumordning:

Halloween på Liseberg / Liseberg
Liseberg öppnas upp för årets Halloween fredagen den 12 oktober. Under premiärhelgen är nöjesparken öppen fredag klockan 17:00-23:00, lördag klockan 12:00-23:00 och söndag klockan 12:00-21:00. Därför kan det vara extra mycket folk i rörelse kring Liseberg och Korsvägen under dessa tider. Åk gärna kollektivt, gå eller cykla. Gå in på Västtrafik för mer information om kollektivtrafiken.
Lördag den 13 oktober: Göteborg Marathon / Säröbanan
Nu är det åter dags för Göteborg Marathon med start och mål på Slottsskogsvallen. Startskottet för maraton är klockan 11:00 och för halvmaraton klockan 11:30. Banan är en vändpunktsbana och följer cykelbanan på den gamla banvallen vid kusten från Göteborg och söderut. Vändpunkten är vid Lilla Amundsön. Tänk på att det kan vara ökad trafikmängd längs bansträckningen.
Nummerlappar hämtas den 13 oktober i Friidrottens hus mellan klockan 09:00 och en halvtimme före start för respektive lopp, alltså 10:30 för maraton och 11:00 för halvmaraton. Kom i god tid då det kan vara mycket folk i rörelse i området. Då det är ont om parkeringsplatser i området får du gärna åka kollektivt, gå eller cykla.
Torsdag den 18 oktober: Frölunda Indians / Scandinavium
Hemmalaget Frölunda Indians möter Luleå HF på Scandinavium. Matchstart klockan 19:00. Tänk på att det kan vara mycket folk i rörelse kring arenan före och efter matchen. Åk gärna kollektivt, gå eller cykla. Besök Västtrafik för mer information om kollektivtrafiken.
Lördag den 20 oktober: Frölunda Indians / Scandinavium
Frölunda Indians möter HV 71 på Scandinavium. Matchstart klockan 15:15. 
Lördag den 20 oktober: Gais / Gamla Ullevi
Gais möter Landskrona BoIS på Gamla Ullevi. Matchstart klockan 16:00.
Söndag den 21 oktober: BK Häcken / Bravida Arena
BK Häcken möter Östersunds FK på Bravida Arena. Matchstart klockan 15:00.

loading...

Tillbaka till dagens alla nyheter

Tidigare nyheter på denna plats arkiveras i vårt arkiv i flikarna ovan

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.