loading...

27-åring dömd till fängelse för olaga hot och misshandel
Efter flera polisanmälningar åtalades en 27-årig man i maj på åtta punkter, där bland annat för misshandel och olaga hot. 
I januari då mannen befann mannen sig i en stuga i Bohuslän tillsammans med sin dåvarande sambo. Ett bråk och dispyt uppstod då med mannens grannar, och han ska ha attackerat och hotat dem med en yxa och slagit mannen i grannhuset på käken.
Han ska även ha slängt i väg den kvinna, som bodde i huset, så att hon slagit i huvudet.

Mannen ska vid en annan tidpunkt ha bråkat med sin före detta sambo. Paret ska då ha blivit osams och kvinnan ska ha försökt ta sig ur bilen men blivit fasthållen. När hon lyckades slita sig loss försökte mannen flera gånger att köra på kvinnan. Vid ett annat tillfälle  ska mannen ha hotat henne med en kofot som han pressat mot hennes bröst.

Mannen döms för olaga hot, försök till grov misshandel och misshandel. Han döms också för olaga hot och brytandet av kontaktförbud mot sin före detta svärmor, två fall av olaga intrång och skadegörelse samt för att ha burit kniv på allmän plats.
Mannen har sedan tidigare en fängelsedom där han blev villkorligt frigiven. Den nya domen innebär att frigivelsen bryts och mannen får sitta av den tidigare domen.
Nu har han dömts i Uddevalla tingsrätt till ett år och två månaders fängelse.

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.