loading...

Larm om skottlossning i Göteborg
En skottlossning uppges ha ägt rum i Haga i centrala Göteborg på tisdagskvällen. Polisen får in larm klockan 19.32.
Enligt vittnen ska två män på en moped ha avlossat någon typ av automatvapen eller gevär vid Pilgatan och sedan ha lämnat i riktning mot Övre Husargatan.

Enligt vittnen ska två män på en moped ha avlossat någon typ av automatvapen eller gevär vid Pilgatan och sedan ha lämnat i riktning mot Övre Husargatan. De båda männen på mopeden uppges varit maskerade. 
Vem eller vilka som ska ha varit föremål för skjutningen är för närvarande inte känt. Det finns inte heller några uppgifter om att någon ska ha blivit skadad. Polisen har dock fått kontakt med personer på platsen som varit på plats när skjutning ägt rum.
 
Polisen inleder en insats på platsen. Första polispatrull på plats ca kl 19.39. Möjligen har skottlossningen ägt rum i ett p-hus på platsen.
Mopeden och de två män som färdats på den har inte återfunnits/gripits.  

UPPATERING
Kl 20.20: Ingen skottskadad person har ännu anträffats. 
Kl 20.35: Det finns för närvarande inte någon bekräftad skottlossning. Polisen har genom vittnesuppgifter fått fram uppgifter att en maskerad man haft någon typ av vapen på platsen, det verkar dock med den information som polisen har för närvarande att vapnet aldrig avlossat. Polisen inleder förundersökning med rubricering grovt olaga hot och grovt vapenbrott.  

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Copyright © 2009. Nyheter4.com

All rights reserved.